TÜRK METAL TARAFINDAN YAPILAN OKUL ATÖLYELERİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRK METAL TARAFINDAN YAPILAN OKUL ATÖLYELERİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne üye çocuklar için yapılan Türk-Metal Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Atölyeleri'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Üye çocuklar için yapılan Türk-Metal Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Atölyeleri, açılış töreni yapıldı.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak tarafından yapımı tamamlanıp önceki yıl Milli Eğitim Bakanlığına verilerek Çerkezköylü çocukların ve sendika üyelerinin çocuklarına kazandırıldı. Çerkezköylü çocuklara kazandırılan bu okulun atölyelerinin açılış töreni Kapaklı’da düzenlendi. Türk-Metal Sendikası Pevrul Kavlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Atölyelerinin açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Toprak, Kapaklı Okul Müdürleri, İşyeri Yöneticileri ve Sanayiciler katıldı.

Gerçekleştirilen törende Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türk Metal Sendikası’na sunulan plaket Sendika temsilcisi tarafından ‘büyük bir onur ve gurur’ duydukları belirtilerek teslim alındı. Plaketin teslim alınması ve kurdelenin kesilmesinin ardından Başta Sendika’nın Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Genel Başkanı Uysal Altundağ ve bu onur verici eserin planlanmasından teslimine kadar emeği geçen herkese teşekkür edildi. Ardından açılış töreni sona erdi.



ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA

TÜRK METAL TARAFINDAN YAPILAN OKUL ATÖLYELERİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN E-DEVLET KAPISINA 2 YENİ HİZMET DAHA

SİBER ZORBALIKTAN NASIL KORUNURUZ!

ÖĞRENCİLERİN GELİŞTİRDİĞİ 3 PROJE TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİ’NDE