TÜRK METAL’DEN İNAN MAKİNA'DA EYLEM

TÜRK METAL’DEN İNAN MAKİNA

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan işçiler için eylem yaptılar.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesine üye olan İNAN MAKİNA San. ve Tic. A.Ş. fabrikasında çalışan işçileri fabrika yönetimi işten çıkardı. Sendika haksız yere işten çıkarılan işçiler için fabrika önünde eylem yaparak haksızlık mücadelesi verdiler.

Fabrika önünde yapılan eylemde konu ile ilgili açıklama yapılarak haksızlığa dur demek için bir çağrıda bulunuldu. Türk Metal Sendikası gerçekleştirdikleri eylemde konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler: 

‘’Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz olarak; İNAN MAKİNA San. ve Tic. A.Ş. fabrikasında sendikamıza üye oldukları için işten atılan işçilerin ve üreterek ülkemize katma değer katan emekçilerimizin daima yanında olduğumuzu göstermek için fabrika önünde eylemlerimizi başlattık. Sendikamıza üye olduğu için işçisini ekmeğinden eden bu zihniyete karşı eylemlerimiz artarak devam edecektir. Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Uysal Altundağ'ın öncülüğünde bölgemizdeki metal emekçilerinin gür sesi olmaya devam edecek, sendikasız bir tek emekçi kalmayana dek yasal olan sendikal mücadelemizi sürdüreceğiz. Devletimizin emekçilere tanımış olduğu, anayasal bir hak olan ‘Sendikaya Üye Olabilme Hakkı’ hiç bir emekçinin elinden kesinlikle alınamaz! Yaşasın birlik ve beraberliğimiz, Yaşasın sınıf dayanışmamız!’’



Anahtar Kelimeler: METAL’ MAKİNA' EYLEM

TÜRK METAL’DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

KOCAELİ’NDEN ÇERKEZKÖY’E BÖLGE İKİNCİLİKLE DÖNDÜ

BAŞKAN NALLAR BELEDİYE EMEKÇİLERİNİN İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN YÜCEER’DEN 1 MAYIS MESAJI

ÇOSB 22’NCİ OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI