TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 50. KEZ TOPLANDI

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 50. KEZ TOPLANDI

Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilen 50. Baro Başkanları Toplantısı'na Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Zümrüt Canku Arslan katıldı.

25 Şubat 2023 tarihinde Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilen 50. Baro Başkanları Toplantısı'na Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Zümrüt Canku Arslan katıldı. Toplantı öncesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan deprem felaketinde kaybedilen 116 avukat ve 45 bin vatandaş için saygı duruşunda bulunuldu.

Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilen 50. Baro Başkanları Toplantısı'na Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Zümrüt Canku Arslan katıldı. Toplantı sonrası açıklanan sonuç bildirgesinde, deprem sonrasında görülen çeşitli hak ihlalleri ve hukuksuzluklarla mücadele konusunda Türkiye Barolar Birliği ve Baroların tam bir fikir birliği içerisinde olduğu vurgulandı. Özellikle sahadan yansıyan hak ihlali iddialarına karşı çocuklar ve kadınlar gibi kırılgan gruplar başta olmak üzere, tüm hak ihlallerinin üzerine tam bir kararlılıkla gidileceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ . TOPLANDI

MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI

TSK'DAN MAĞARA VE SIĞINAK EĞİTİMİ

ÇOCUKLARINIZI İNTERNETTE YALNIZ BIRAKMAYIN