TÜRKKEP SATIŞ MERKEZİ ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE BAŞLADI

TÜRKKEP SATIŞ MERKEZİ ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE BAŞLADI

E-dönüşümün öncüsü TÜRKKEP artık Çerkezköy Satış Merkezi ile bölge firmalarına, işletmelere hizmet verecek…

E- Dönüşüm pazarında güçlü ve başarılı hizmetleri ile öne çıkan TÜRKKEP’in satış merkezi Çerkezköy’de faaliyete başladı. Bölgeye e-dönüşüm alanında tüm hizmetleri çok kısa sürede verdiklerini söyleyen Çerkezköy Satış Merkezi Sorumlusu Sinan Yılmaz, “E-imza, e- fatura, e-defter, e-irsaliye, e-SMM, e-çözümler, KEP kayıtlı elektronik posta artık bölgemiz firmalarına çok yakın.”dedi.

ÇOK KISA SÜREDE E-DÖNÜŞÜM

Kamu kurumları, e-ticaret sektörü, sağlık sektörü, finans ve turizm sektörüne kadar hemen hemen tüm sektörlere özel geliştirdiği hizmetleri, güven endeksli hizmet yaklaşımı ve sektörü geliştiren çözümleri ile e-Dönüşüm sektöründe Türkkep Başvuru Merkezleri ile hizmet veren TÜRKKEP Çerkezköy Satış Merkezi, hizmete girdi. TÜRKKEP Çerkezköy Satış Temsilcisi Sinan Yılmaz, “E dönüşüm ürünleri, fabrikalara çözümler artık bölgemizdeki işletmelere çok yakın. Her işletmenin ihtiyacı olan E-imza, e- fatura, işçilere yönelik bordoların hazırlanması gibi birçok hizmet uzağa gitmeden Çerkezköy’den hızlı çözüm bulabilecekler. 30 dakika gibi kısa bir sürede jetkep, e-imza alabilirler.”dedi.

ÇOSB’ye dikkat çeken Sinan Yılmaz, “Sanayinin merkezi Çerkezköy. Burada TÜRKKEP Satış Merkezi, çok önemli. Büyük referanslarımız ve e fatura ve insan kaynakları ürünlerini sağlıyoruz. Resmi kurum ve maliyenin istediği e-fatura, e-defter gibi kısacası e-maliye ürünleri sunuyoruz.”diye konuştu.

BÖLGE FİRMALARI YERİNDEN HİZMET ALACAK

TÜRKKEP Çerkezköy Satış Merkezi’ni ziyaret eden TÜRKKEP 1. Bölge Müdür Yardımcısı Selim Kırdağ ise, “TÜRKKEP olarak, kağıt tüketimini sıfırlayan, karbon azaltan, zamandan ve mekandan tasarruf ettiren hizmetlerimizle Çerkezköy’deyiz. Buradan Kapaklı’ dahil tüm bölgeye hizmet vereceğiz. Bölgede büyük bir potansiyel firma gücü var ve bu potansiyele e-dönüşüm sürecinde yerinden hizmet vererek çok büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz. Artık Çerkezköy ve Kapaklı gibi bölgedeki firmalar e-dönüşüm sürecini çok daha sağlıklı tamamlayabilir.”açıklamasında bulundu.

 

E-Dönüşüm Çerkezköy Satış Merkezi

0532 735 19 69-0282 726 04 11

enkotrade@hotmail.com

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah.

Atatürk Cad. No:30 Kat:3 No:301

Çerkezköy/Tekirdağ



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM