Gündem

Gündem Haberleri

JANDARMA 181 YAŞINDA

JANDARMA 181 YAŞINDA

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Jandarma Teşkilatı`nın 181. Kuruluş Yıldönümü`nü kutlarken, kontrollü normal hayat uyarısında da bulunmayı ihmal etmedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Jandarma Teşkilatı`nın Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Yıldırım, "Gücünü yasalardan, desteğini ise milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız; vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasındaüstün bir hizmet anlayışıyla  181 yıldır görev yapmaktadır."dedi.

Jandarma Teşkilatı`nın kuruluş yıldönümünde yazılı bir şekilde mesaj veren Vali Yıldırım, şunları kaydetti: Jandarma Teşkilatı, güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, ülkemizde düzenin sağlanması, terörle ve kaçakçılıkla mücadele  gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatı olacaktır.

UYARIDA BULUNMAYI İHMAL ETMEDİ

Jandama`nın kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında pandemi uyarısında bulunmayı da ihmal etmeyen Vali Yıldırım açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ülkemizin geçirdiği tüm kritik dönemlerde olduğu gibi günümüzde de Jandarma Teşkilatı, koronavirüsle (Covid-19) mücadelede etkin rol üstlenerek vatandaşlarımızın sağlığı, ülkemizin selameti için gerekli mücadeleyi vererek, her türlü tedbiri almaktadır. Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı?mızın kuruluşunun 181. yıl dönümünü kutlar, İl Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum.  Vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.Allah, kahraman güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun."

Vali Yıldırım mesajını şöyle noktaladı: "Değerli vatandaşlarımız, tüm kurumlarımızın ve Jandarma Teşkilatı?mızın aldığı tedbirlerin sonuca ulaşması için bizlerde ?Kontrollü Sosyal Hayat?ı sürdürelim; maske kullanmaya, el hijyenine, sosyal mesafeye riayet etmeye devam edelim. Sizlerin aldığı tedbirler, vaka sayılarının azalmasında kilit rol oynamaktadır. Birtakım kısıtlamaların kalkması, riskin tümüyle ortadan kalktığı anlamına gelmiyor, tedbirli olmaya devam edelim."



ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ