VALİ AZİZ YILDIRIM GAZİ VE MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM GAZİ VE MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy ziyaretleri sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy ziyaretinde gazileri ziyaret etti. Gazilere hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet eden Vali Yıldırım’a Dernek Başkan Hasan Hüseyin Yarılgan da yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca gaziler askerlik anılarını da anlattılar.

Vali Aziz Yıldırım, daha sonra Çerkezköy ziyaretleri kapsamında Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlar tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında dernekte muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Tahsin Akgün, yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.



BÜYÜKŞEHİRDEN ULAŞIM KARTLARINDA İNDİRİM MÜJDESİ

BAŞKAN YÜCEER’DEN MURATLI ÇIKARMASI

VALİ SOYTÜR’TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BÜYÜKŞEHİR’DEN KIRSAL MAHALLELERDE TOPLU TAŞIMA HİZMETİ

VALİ SOYTÜRK’TEN KURBAN BAĞIŞI