VALİ YILDIRIM BU KEZ ÇERKEZKÖY’DE ŞEHİT AİLLERİ VE GAZİLER İÇİN VERİLEN İFTARA KATILDI

VALİ YILDIRIM BU KEZ ÇERKEZKÖY’DE ŞEHİT AİLLERİ VE GAZİLER İÇİN VERİLEN İFTARA KATILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ramazan ayında ilçelerde Kaymakamlıklar tarafından şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen iftar programlarına katılmaya devam ediyor.

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy’de bir restoranda şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptı.

İftar Programına Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, Çerkezköy ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, hayırseverler, kurum müdürleri, Çerkezköy Ehlibeyt Derneği Başkanı Seyyid Sinan Boztepe, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti. Daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte iftar yapıldı.

İftar sonrası konuşan Vali Yıldırım, şunları kaydetti:

“Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın, hep beraber olalım, her zaman birlikte olalım. Paylaşmayı, bu şekilde de devam ettirelim. Ramazan geriye geçince, insanları bir hüzün kaplıyor. Bir taraftan bayrama erişecek olmanın sevinci, bir taraftan da Ramazan’ı yavaş yavaş uğurluyor olmanın da bir hüznü var. Aynı zamanda bugünler, Kadir gecesinin aranacağı günler. Çok kıymetli zamanlar. Yani şunu söylemiyoruz; ‘oh ne güzel, tamam bitiyor Ramazan!’. Onu demiyoruz ki! Tam tersine; eyvah, bitiyor ramazan! ‘Yeterince memnun edebildik mi, bizden memnun gidebilecek mi?’ diye bakıyoruz. İnşallah memnun olur. Gönüllerimizi bir tutalım, gönüllerimizi temiz tutalım, vatanımızı, milletimizi ve birbirimizi sevelim, paylaşmaya devam edelim. Rabbim bereketler versin inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum, katılımlarınızdan dolayı. Şehit ailelerimiz bize şehitlerimizin emanetidir. Gazilerimiz, zaten kendileri bizler için, bu vatan için, bu millet için çok büyük gayretler sarf etmiş olan insanlardır, canlarını ortaya koymuş olan insanlardır. Onları, şehit ailelerimizle birlikte tebrik ediyorum. Allah razı olsun, şehitlerimiz de sevdikleriyle birlikteler. Cennetinde kavuştursun inşallah. Hep birlikte daha nice güzel günler, Ramazanlar, iftarlar, bayramlar… Hep birlikte yaşayalım. Allah’a emanet olun, sağlıcakla kalın, Allah kabul etsin, afiyet olsun”  

Şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerinin günün anısına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’la fotoğraf çekilmesinin ardından program sona erdi.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM