VALİ YILDIRIM İFTAR GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİ YILDIRIM İFTAR GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde askeri gazinoda düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve depremzedelerle bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde askeri gazinoda düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve depremzedelerle bir araya geldi. Programa Saray Kaymakamı Adem Ünal, Garnizon Komutanı P.Kur. Alb. Barış Terzibaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve ilçe protokolü de katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde askeri gazinoda düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve depremzedelerle bir araya geldi. Vali Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sordu ve onlarla sohbet etti. Konuşmasında, Ramazan ayının güzelliklerine değinen Vali Yıldırım, bu yıl Ramazanın biraz buruk geçtiğini belirtti ve 6 Şubat'taki depremin yaralarını hatırlattı. Depremde hayatını kaybedenlerin ve yaralanan vatandaşların olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, yaralılara şifa diledi. 

DAHA İYİ BİR ŞEHİR

Vali Yıldırım, konuşmasında, deprem sonrası yeniden yapılanma çalışmalarına da değindi. Cumhurbaşkanının temellerini attığı bölgenin bir yıl içinde teslim edileceğini söyleyen Vali Yıldırım, üretim yapacaklarını, tarlaların yeşereceğini, fabrikaların tekrar çalışacağını ve daha iyi bir şehir olacaklarını belirtti. Ramazan ayının mübarek olduğunu sözlerine ekleyen Vali Yıldırım, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra iftar programını sonlandırdı.



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ