VALİ YILDIRIM İSMET İNÖNÜ KAPALI SPOR SALONU’NU ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILDIRIM İSMET İNÖNÜ KAPALI SPOR SALONU’NU ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, deprem bölgesine gönderilmek üzere insani yardım malzemelerinin hazırlandığı İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Valiliği koordinesinde Doğu illerimizde yaşanan deprem afeti sebebi ile depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere insani yardım malzemelerinin hazırlandığı İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, deprem bölgesine gönderilmek üzere insani yardım malzemelerinin hazırlandığı İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında yardım toplama çalışmalarını inceleyen Vali Yıldırım, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yardım toplama alanını gezen Vali Yıldırım, yardım çalışmalarına destek olan vatandaşlara teşekkür etti. Vali Yıldırım ve Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, öğrencilerle birlikte içerisinde insani yardım malzemesi bulunan kolileri tırlara yükledi. Ziyaretleri sırasında bir konuşma yapan Vali Yıldırım; “Tüm kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla deprem bölgesine her türlü insani yardım malzemesini gönderiyoruz. Destek olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve alicenap Tekirdağ halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi.



TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI