VALİ YILDIRIM MALKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

VALİ YILDIRIM MALKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Malkara ilçesi ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım’ın ilk durağı, Kıbrıs Gazisi Aziz Yavaş oldu. Vali Aziz Yıldırım, ziyarette Gazi Yavaş ve ailesi ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

ÜLKEMİZİN VARLIĞINI DEVAM ETTİRMESİ GAZİLERİMİZ SAYESİNDEDİR

Ziyaret sırasında konuşan Vali Yıldırım: “Milletimizin ve Ülkemizin varlığını devam ettirmesi,  topraklarımızın vatan kılınması, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesindedir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasını ve Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamasını sağlayan Şehitlerimiz ve Gazilerimizdir.” dedi.

Vali Aziz Yıldırım Malkara ziyaretleri sırasında Yörük Mahallesinde girişimci kadınlar öncülüğünde açılan Üretim ve Sanat Mektebi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım kurslarda eğitim veren ve eğitim gören kadınlarla sohbet etti. Kurslar hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, kadınları tebrik ederek başarılar diledi. Ardından Yörük İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Yıldırım, çocuklarla şakalaştı ve dersleri hakkında sohbet etti. 

MALKARA DEVLET HASTANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Vali Yıldırım’ın bir sondaki durağı Malkara Devlet Hastanesi oldu. Ziyaretleri sırasında Hastane Başhekimi Onur Durgun’la görüşen Vali Yıldırım, hastane hakkında bilgi aldı. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Yıldırım, geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil hediye etti. Hastanede tedavi gören çocukları da ziyaret eden Vali Yıldırım, çocuklarla ilgilenip sohbet etti ve oyuncak hediye etti

Vali Aziz Yıldırım son olarak, Ünal Peynircilik firması sahibi iş insanı Adnan Sungur tarafından yaptırılan Ünal Peynircilik 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret etti. 

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM MALKARA’ ZİYARETTE BULUNDU

BAŞKAN YÜCEER CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

MACARLARDAN ÇOK BULGAR GELİYOR

VALİ SOYTÜRK’E KURUMSAL KAN BAĞIŞÇISI MADALYASI TAKDİMİ

SENARYOSU BİLE ACITIYOR

TARİHİ ESERLERE DEPREM ÖNLEMİ