VALİ YILDIRIM'DAN DÜNYA YETİMLER GÜNÜ MESAJI

VALİ YILDIRIM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Dünya Yetimler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Dünya Yetimler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından 2013 yılında alınan kararla, her yıl Ramazan ayının 15. günü Dünya Yetimler Günü olarak anılmaya başlandı. Bu kararın, yetimlere sahip çıkılması konusunun dünya gündeminden düşmemesi için alındığı belirtiliyor.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Dünya Yetimler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ebeveynini kaybetmiş çocukların maddi sorunlar ve manevi yoksunluk yaşadığına dikkat çekilen mesajda, toplumda bilinçlendirme ve duyarlılığın arttırılması amacıyla çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenlendiği belirtildi. Vali Yıldırım, yetimlere ve öksüzlere maddi manevi destek vermenin, onların hayata daha çok bağlanmalarını ve yarına daha fazla umutla bakmalarını sağlayacağını kaydetti. 

YETİMLERE SAHİP ÇIKILMASI

İslam dininin, yetimlere sahip çıkılmasını ve adaletle davranılmasını emrettiği vurgulayan Vali Yıldırım, Peygamber Efendimiz'in de kendisi de bir yetim olduğu için yetimleri koruyup gözetmeyi tavsiye ettiği hatırlattı. Vali Yıldırım mesajında, hiçbir çocuğun öksüz ve yetim kalmamasını Yüce Allah'tan niyaz ederek, tüm yetim ve öksüz çocukların sağlıklı, başarılı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM' DÜNYA YETİMLER MESAJI

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI