VATANDAŞ ÇELEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

VATANDAŞ ÇELEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Tekirdağlı bir vatandaş olan Orhan Çelen, Vali Recep Soytürk’ü ziyaret ederken, bu ziyaret Valilik resmi internet sitesine de girdi.

Son Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ’a atanan Vali Recep Soytürk, sıra dışı Vali görüntüsüne yenisini ekledi. Orhan Çelen adlı bir vatandaşın kendisini ziyaretini, ‘Vatandaş Çelen Vali Soytürk’ü ziyaret etti’ başlığıyla Tekirdağ Valiliği web sitesinde yayımlandı.

Yaklaşık iki ay önce Tekirdağ Valiliği görevine atanan Vali Recep Soytürk, sıra dışı Valiliğiyle dikkat çekiyor. Vali Recep Soytürk, sık sık vatandaşın arasına karışırken, vatandaşları da makamında misafir ediyor. 

VATANDAŞIMIZ VALİMİZİ ZİYARET ETTİ!

‘Hoş geldin’ ve ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri süren Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü hemen her gün çeşitli STK temsilcileri, siyasetçi ve bürokrasi den ziyaret edenler olurken, Orhan Çelen adlı vatandaş da bu ziyaretlere katıldı. Orhan Çelen’in bu ziyareti tıpkı STK temsilcileri, siyasetçi ya da bürokratlar gibi Tekirdağ Valiliği’nin internet sitesinde yer buldu. Web sitesinde, ‘Vatandaş çelen Vali Soytürk’ü ziyaret ettİ’ başlığıyla yer bulan ziyaret haberinin devamında ise, “Vatandaşımız Orhan Çelen, Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.” İfadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: VATANDAŞ ÇELEN SOYTÜRK’ ZİYARET

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK