ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI`NDA TEKİRDAĞ`I TEMSİL EDECEK

ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI`NDA TEKİRDAĞ`I TEMSİL EDECEK

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen TÜBİTAK destekli Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası`nda Tekirdağ`ı temsil edecek.

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası`nda il birincisi olarak Tekirdağ`ı temsil edecek.

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi Tekirdağ il birincisi oldu. Türkiye Zeka Vakfı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı`nın izni ve TÜBİTAK`ın destekleri ile düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası`nda bölge finallerine Tekirdağ İl birincisi olarak katılmaya hak kazanan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, öğrencileri başarılarına yenisini ekledi.

ÖĞRENCİLERİMİZ FİNALLERDE TEKİRDAĞ`I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

Okul Müdürü Fahrettin Karaman, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası`nda Tekirdağ şampiyonu olarak katılacak olmasından büyük bir gurur duyduklarını belirterek, "Öğrencilerimizi ve Matematik Zümresini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizin Türkiye finallerinde de Tekirdağımızı en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok."ifadelerini kullandı.

BAŞARILI SONUÇLARLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bu arada Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 9`uncu sınıflarda 316 okul arasında il de birinci Türkiye`de 24`üncü. 10`uncu sınıflar da 245 okul arasında il birincisi, Türkiye`de 85`inci. 11`inci sınıflar da 206 okul arasında il birincisi Türkiye`de 83`üncü. 12`inci sınıflar da 58 okul arasında il birincisi, Türkiye`de 27`inci sırada yer alarak birçok başarıya imza attı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖYLÜLER HAYVANLARA DESTEK OLACAK

KAPAKLI MECLİSİ SALI GÜNÜ TOPLANACAK

VALİ SOYTÜRK VKS TOPLANTISI’NA KATILDI

TEKİRDAĞ'DA ZİNCİRLEME KAZA

ÇOCUK AKADEMİSİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI