YAREN BEBEK İÇİN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

YAREN BEBEK İÇİN BAĞIŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Çerkezköylü Yaren Bebek için düzenlenecek olan kritik öneme sahip bağış kampanyası 19 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ’da yaşayan SMA Tip 1 Kas Hastası 3,5 yaşındaki Yaren Belli'ye 5 aylıkken hastalığına teşhis kondu. Yaşamına devam edebilmesi için 2019 yılında bulunan ZOLGENSMA GEN Tedavisini almak zorunda. Yaren Bebek için düzenlenecek olan bağış kampanyası 19 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da gerçekleşecek. 

Tekirdağ’da yaşayan SMA Tip 1 Kas Hastası Yaren Belli hastalıkla verdiği mücadeleyi sürdürüyor. Yaren Bebek için düzenlenecek olan bağış kampanyası 19 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da gerçekleşecek. Genel bağış kampanyası 27 aydır devam ediyor. Yasal bağış kampanyası için 2 kez izin veriliyor. İkinci ve son Valilik izninin bitmesine 137 gün kaldı. Eğer bu süre içerisinde tedavi için gereken para toplanmazsa Yaren bebek hastalığa yenik düşecek. ZOLGENSMA GEN tedavisi için yaklaşık 35 milyon TL gerekli. Şimdiye kadar yüzde 46'sı yani yaklaşık 16,5 milyon TL'lik kısmı toplanabildi. 26 yaşındaki Oto tamircisi baba Gökhan Belli evladını yaşatabilmek için maddi manevi herkesin desteğini bekliyor.



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ