Politika

Politika Haberleri

İYİ PARTİ PAZARA ÇIKTI!

İYİ PARTİ PAZARA ÇIKTI!

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, çıktığı pazar alışverişinde fiyatları görünce, "Bu hayat pahalılığında vatandaş geçinemez."dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Kapalı Halk Pazarı`nda alışverişe çıktı. Alışveriş sonrası açıklama yapan Erseçkin, "Bu hayat pahallığında vatandaş geçinemez."dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, TUİK`in enflasyon rakamlarını test etti. Pazar alışverişine çıkan Erseçkin, "İYİ Parti olarak TÜİK?in açıkladığı 1,68?lik enflasyonu ölçmek amacıyla Pazar alışverişine çıktık. Vatandaşlarımıza esnafımıza sorduk. 200 lira ile çıktığımız pazarda yalnızca ve yalnızca 70 liramız kaldı. Bu hayat pahalılığında bu maaşla vatandaşımız geçinemez."diye konuştu.

4 GÜNLÜK ALIŞVERİŞ YAPTI

Alışverişin detayları hakkında bilgi vererek açıklamasını sürdüren Erseçkin, "1 haftalık Pazar alışverişi için çıktığımız pazarda yalnızca 4 günlük, sadece akşam yemeği için paramız yetti. Toplamda 200 lira ile çıktığımız pazarda 70 lira paramız kaldı. Bu hesabın içinde öğle yemeği yok, sabah kahvaltısı sadece peynir ve zeytin var. İçerideki durumlarda da belirttiğim gibi eğer evde yağımız ve salçamız olmasaydı bu da olmayacaktı. 1 haftalık yiyeceğimiz için sadece sebze yiyeceğiz. Balık yok, unlu mamüller yok, et zaten hayal durumda. Çerkezköy?de Pazar maalesef böyle. Yalnızca burada değil, Türkiye?nin her yerinde durum böyle. Tencere kaynamıyor. Vatandaşımız ve esnafımız enflasyonun altında eziliyor. Allah yardımcımız olsun."



Anahtar Kelimeler:

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!