YENİDEN REFAH PARTİSİ SÜRPRİZE HAZIRLANIYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ SÜRPRİZE HAZIRLANIYOR

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, kendisini ve yönetimini tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Yeniden Refah Partisi (Yeniden Refah) Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Glory Cafe’de düzenlenen kahvaltı programı sonrası kendisini ve ilçe yönetimini basın mensuplarına tanıttı. Güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını ifade eden Başkan Sönmez, Çerkezköy’e Yeniden Refah Partisi yönetimi ile birlikte refah geleceğini söyledi. 

Yeniden Refah Partisi'nin Çerkezköy İlçe yeni başkanı Bünyamin Sönmez, kendisini ve yönetimini tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeniden Refah Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can Atagün, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ Günü nedeniyle basın mensuplarını tebrik etti.  

Daha sonra sözü devralan Milli Görüş geleneğinin genç temsilcisi, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:  

EZİLEN VE MAZLUMLAR İÇİN 

“Milletimizin ruh kökü olan Milli Görüş geleneğini Çerkezköy’de temsil etmeye başlamış bulunuyoruz. Tüm ezilen ve mazlumlar için başlattığımız bu mücadelede, gerçekleştirdiğimiz bu kutlu yürüyüşe tüm Çerkezköy halkını davet ediyorum. Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapan, kozmopolit yapısıyla ülkemizi yansıtan ilçemiz yıllardır hak ettiği değeri alamıyor. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın liderliğinde hazırlanmış olan, milli kaynak paketleri çerçevesinde biz de Çerkezköy’e özel ilk 100 gün icraatlarını hazırlıyoruz. 

450 BİN ÜYEMİZ VAR 

Türkiye genelinde yaklaşık 450 bin üyeye ulaşan Yeniden Refah Partisi Çerkezköy’de dahil olmak üzere yoğun bir ilgi görüyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy ilçesinde de sürpriz parti olacağımız iddia ediyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, refah gelecek ve yüzler gülecek.”  

 



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!