YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Seçimlerin ardından Ankara’da ilk Yerel Yönetimler Çalıştayı'nı gerçekleştirdi.

CHP, Yerel Seçimlerin ardından Ankara’da ilk Yerel Yönetimler Çalıştayı'nı partinin Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen Çalıştay’a Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanları ve İl Başkanları da katıldı.

İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı adıyla gerçekleştirilen Çalıştay öncesi Genel Başkan Özgür Özel Başkanlığında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkılarak Anıtkabir ziyaret edildi. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde, Büyükşehir Belediye Başkanları ve İl Başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  Büyükşehir Belediye Başkanları ve İl Başkanları ile CHP’nin Ankara’da bulunan Genel Merkez’inde bir araya gelerek, ‘Uzmanların Gözünden Yeni Dönem Türkiye Siyaseti ve CHP Belediyeciliği’ panelini takip etti. Çalıştay’a katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalar ile ilgili, ‘’31 Mart'taki yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı koruyup önümüzdeki genel seçimde partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.’’ ifadelerini kullandı.

İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı ikinci gününde de devam etti. Çalıştay’ın ikinci günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmalarıyla sona erdi. Başkan Yüceer 2 gün süren çalıştay ile ilgili bir diğer açıklamasında da, ‘’2 gün süren çalıştayımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin bize olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız!’’ dedi.

 

 

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM KOMİSYONU İSTEDİ

ÇTSO’DAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ