YRP MİLLİ GÖRÜŞLE İLİŞKİSİ OLMAYANLARLA ÇALIŞIYOR

YRP MİLLİ GÖRÜŞLE İLİŞKİSİ OLMAYANLARLA ÇALIŞIYOR

YRP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sungur, İl Başkanı Mehmet Çakı’yı topa tuttu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sungur, İl Başkanı Mehmet Çakı Partiye İktidar Partisi’nden daha çok zarar veriyor.”dedi.

YRP İl Başkan Yardımcısı Sungur, yaptığı yazılı bir basına açıklamasıyla il başkanı Mehmet Çakı’yı topa tuttu. Sungur, bakın Çakı için neler dedi:

“Bugüne kadar 5 yıldır İl Başkanı olarak görev almasına rağmen Tekirdağ’ın 5 ilçesinde teşkilatlanmayı tamamlamaması, yanında liyakatsiz kişileri toplayarak kendisini çevresinde kabul ettirmeye çalışmaktadır. Seçim sürecin de hiçbir ilçeyi ziyaret yapmamış olması birçok İlçe de kağıt üzerinde aday gösterilmektedir. Genel Merkeze yanlış bilgiler vermektedir. Bugüne kadar yaptığı hiçbir çalışmanın olmaması, Parti İl yönetimini aday göstererek durumu kurtarmaya çalışmaktadır. Sadece Genel Merkeze giderek yanlış bilgiler vermektedir ve Fatih Beyi yanlış yönlendirmektedir.

Son dakika aramaları, plansız ve vizyonsuz işleri başarısızlığın zirvesini yakalayan, yaptığı tek başarılı iş yanındakileri öne sürerek insan kullanmasıdır. Bir İl Başkanı düşünün düğünde yok, cenaze de yok, toplumun kabul gördüğü hiçbir etkinlikler de yok, maddi ve manevi 5 yıllık İl döneminde hiçbir yerde yok…Sokakta hiçbir ilçe de seni kimse tanımıyor…

İL BAŞKANI DİYORUZ , BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI OLMUYOR!

Biraz yüz bulsa nerede ise Çerkezköy’e İlçe Belediye Adayı 20 yaşında genç bir kardeşimizi çıkartarak kendisini 1.sıra Meclis Üyesi yazdırmayı düşünüyor…Neymiş arkasında güçlü duracakmış! Bir İl Başkanın bu kadar sorumsuz olması düşünülemez!  Genel seçimlerde 1.sıra Milletvekili adayı olup çalışmayan biri şaka gibi!”

İKTİDAR PARTİSİNİ ELEŞTİRİYORUZ, İKTİDAR PARTİSİNDEN ADAY OLMAYAN BİR KİŞİYİ ADAY YAPIYORUZ 

Açıklamasının sonunda Kapaklı’da yaşananlara atıfta bulunan YRP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sungur, “Biz iktidar partisini eleştiriyoruz ama bugün iktidar partisinden aday olamayan bir kişiyi aday yapıyoruz. Milli görüşle uzaktan yakından ilişkileri olmayanları partiye alarak FETÖ’cü bir zihniyet ile çalışmaktadır. 1 Nisan 2024 ‘de Mehmet Çakı’nın partiden ayrılması ile Yeniden Refah Partisi Milli Görüş çizgisinden kaldığı yerden  daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. “diye konuştu.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM