YÜKSEK TEKNOLOJİ VE DİJİTALLEŞME ATILIMI YAPACAĞIZ

YÜKSEK TEKNOLOJİ VE DİJİTALLEŞME ATILIMI YAPACAĞIZ

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Çerkezköy’de oda üyelerini ziyaret etti. Atatürk Caddesi'ndeki ziyaretlerde, üyelere dijitalleşme atılımı başlatacaklarını söyleyen Çetin, “Teknoloji ve dijitalleşme ofisi kuracağız"dedi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) seçimine doğru hızla yaklaşılırken Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, saha çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Her gün sahada oda üyelerini ziyaret ederek, destek isteyen Ahmet Çetin, “Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız” sözüne vurgu yapıyor.

PROJELERİNİ ANLATIYOR

Bir taraftan Sarı Liste’deki ekibiyle komiteler üzerine çalışan Başkan Adayı Ahmet Çetin, diğer yandan projelerini anlatıyor. Çerkezköy’de TSO üyelerini ekibiyle birlikte ziyaret eden Ahmet Çetin, Atatürk Caddesi üzerinde bir dizi firmaya giderek, yetkilileriyle görüştü. Seçimde destek isteyen Ahmet Çetin, her bir firma yetkilisine projelerini de anlattı. Son ziyaretlerinde özellikle dijitalleşme üzerinde duran Ahmet Çetin, “Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız.” sözüne özellikle vurgu yapıyor. Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Bölgemizde faaliyet gösteren esnaf, tüccar ve sanayicilerimizin ürünleri ile hizmetlerini tanıtacağı ve yılın 365 günü açık olacak bir ‘Dijital Fuar Merkezi’ açacağız.”diye konuştu.

DİJİTAL DESTEK EKİBİ

Çerkezköy TSO üyelerine dijital destek sağlayacaklarını bunun için de dijital destek ekibi kuracaklarını dile getiren Ahmet Çetin, “Tüm üyelerimizi e-ticaret dünyasına taşıyacak ve dijital platformlarda güçlerine güç katacak bir ‘Teknoloji ve dijitalleşme ofisi’ kuracağız. Yeni – ticaret sitesi kuracak üyelerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlayacak ve dijital ticaret eğitimleri düzenleyecek bir dijital destek ekibi oluşturacağız.”diye konuştu.

ÇTSO MOBİL UYGULAMA PROJESİ

Ziyaretleri sırasında Sarı Liste ekibiyle birlikte firma yetkilileri ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmeyen Ahmet Çetin, aralıksız 5 saat süren programında ‘ÇTSO Mobil Uygulama’ projesinden de bahsetti. Ahmet Çetin, “Üyelerimizin odamızla ilgili tüm bilgilere telefonlarından 7/24 ulaşabileceği ‘ÇTSO Mobil Uygulama’ projemizi hayata geçireceğiz.” dedi.



KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA