YURT PARTİSİ’NDEN ABDULLAH ÖĞE’YE TAM DESTEK

YURT PARTİSİ’NDEN ABDULLAH ÖĞE’YE TAM DESTEK

Yurt Partisi Tekirdağ İl Başkanı Levent Çakır ve Çerkezköy İlçe Başkanı İbrahim Coşkun’u ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, tam destek aldı.

Yurt Parti Tekirdağ İl Başkanı Levent Çakır ile Çerkezköy İlçe Başkanı İbrahim Coşkun, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’ye destek açıklamasında bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine bir gün kalırken, Yurt Partisi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, İl Başkanı Levent Çakır ve Çerkezköy İlçe Başkanı İbrahim Coşkun tarafından karşılandı. Yurt Parti İl Başkanı Levent Çakır ve İl Başkanı İbrahim Coşkun, Pazar günü yapılacak olan seçimde Abdullah Öğe’ye başarılar dilerken, kamuoyuna da seslendiler. Yurt Parti olarak bu seçimde Cumhur İttifakı Adayı Abdullah Öğe’yi desteklediklerini belirten İl Başkanı Çakır ve İlçe Başkanı Coşkun, “Çerkezköy Tekirdağ’ın önemli bir ilçesi. Sanayisiyle, bir emek kenti olan Çerkezköy’ün önümüzdeki dönemde güçlü bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bu güçlü belediye başkanı da Cumhur İttifakı’nın adayı Abdullah Öğe’dir. Bizim bu seçimde Abdullah Öğe’ye desteğimiz tamdır. Seçim günü de tüm Yurt Partisi’ne gönül vermiş vatandaşlarımızın oylarını Abdullah Öğe’ye talep ediyoruz.”dediler. Ziyaretin ardından tam destek gören Abdullah Öğe ise Yurt Parti İl Başkanı Çakır ve İlçe Başkanı Coşkun’a teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: PARTİSİ’ ABDULLAH DESTEK

ÇTSO’DAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ