ZABITA MÜDÜRÜ EREZ’İN ACI GÜNÜ

ZABITA MÜDÜRÜ EREZ’İN ACI GÜNÜ

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, babasını kaybetti.

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez’in babası Sıtkı Erez (94) hayatını kaybetti. Erez, bugün öğlen dualarla toprağa verildi.

4 çocuk babası ve 10 torun dedesi olan Sıtkı Erez, yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle dün hayatını kaybetti. Bugün de Sıtkı Erez’in cenazesi Osmanlı Camisi’nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip toprağa verildi.

Rahmetli Erez’in, Osmanlı Camisi’ndeki cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, CHP Çerkezköy İlçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Anıl Bahar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, zabıtalar, Erez ailesi ve çok sayıda cemaat katıldı.



Anahtar Kelimeler: ZABITA MÜDÜRÜ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI