Gündem

Gündem Haberleri

ZÜMBÜL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

ZÜMBÜL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Dün mazbatasını alan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı Erkan Zümbül, dün iş başı yaptı. İlk kez makamından görüntü veren Zümbül, tebrikleri kabul ediyor…

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni Başkanı Erkan Zümbül, ilk mesai gününde tebrikleri kabul etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimde 350 oy farkla kazanarak yıllardır Esnaf Odası Başkanlığı’nı yürüten Ali Bozdağ’ın geçerek, koltuğa oturan Erkan Zümbül, mesaiye başladı.

Önceki gün, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nigar Hilal Bayram Polat’tan mazbatasını alan Erkan Zümbül, devir teslimin ardından haftanın son gününde ilk mesaisini yaptı. Makamından ilk görüntüyü de Trakya Flaş Haber’e veren Erkan Zümbül, tebrikleri kabul etti. Gün boyu, ziyaretler kabul eden Zümbül, “İlk günümüz, hayırlı olsun. Allah bizi layık gören esnafımıza karşı utandırmasın. Elimizden gelenin en iyisini esnafımıza yapacağız. Ekibimizle birlikte hizmet için geldik, bütün gücümüzle hizmet edeceğiz.” diye konuştu.

Bu arada, Başkan Zümbül, seçim sonrası, teşekkür ziyaretlerinde de bulunarak, kendisini destekleyen esnafı ziyaret etmeye de başladı.



Anahtar Kelimeler: ZÜMBÜL TEBRİKLERİ KABUL

TEKİRDAĞ’DA AHMET SELÇUK İLKAN RÜZGARI ESTİ

EN GÜZEL KİRAZLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

BAŞKAN YÜCEER BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

FESTİVAL KÜLTÜR ÇADIRI YEREL VE ULUSAL İSİMLERİ OKUYUCULARI İLE BULUŞTURUYOR

BAŞKAN CANDAN YÜCEER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI