Gülşah GÜLKAN


BU HAFTA ÖNERİLERİM MİNİKLERE…

ŞEHİR AJANDASI


Bu hafta tüm etkinlik önerilerim minik okuyucularıma. Havalar biraz ısınmaya başlasa da henüz dışarıda uzun süre kalmaya müsait değil ne yazık ki.

Ben de tam olarak bu sebeple evinden dışarı çıkmak istemeyen çocuklara bir fincan sıcak bir çikolatayla ya da patlamış mısırla izleyebilecekleri tatlı bir film önerdim. Ama henüz ısınmayan havaya rağmen yine de dışarıda olmak isteyen miniklere ise hem tiyatro hem de film önerim var. 

Haydi bu hafta bizi hangi etkinlikler bekliyor hep beraber bakalım.

HEYECAN DOLU BİR MACERA: OYUNCAKLAR FİRARDA

Dünyaca ünlü animasyon filmi Oyuncak Hikayesi’nin yazarı Joel Cohen’dan heyecan dolu bir oyuncak hikayesi daha!

Rap yıldızı olmak isteyen oyuncak bir köpek ve kendini şövalye zanneden oyuncu bir kukla, Oyuncaklar Firarda ile şehrin yeni kahramanları oluyor.

Nesillerdir en çok okunan eserlerden biri olan Don Kişot’tan esinlenerek yazılan dostluk ve kahramanlık filmi ‘Oyuncaklar Firarda’ 11:00, 13:00 ve 15:00 seanslarıyla Çerkezköy Center Sinema’da minik maceraperestleri bekliyor.

 

KARANLIKTAN KORKAN ÇOCUKLAR İÇİN: ORİON VE KARANLIK

Jacob Tremblay, Paul Walter Hauser, Angela Bassett’in başrolünde yer aldığı Orion ve Karanlık filminde hayal gücü kuvvetli bir çocuk, yeni arkadaş olduğu devasa ve güler yüzlü yaratık Karanlık'la gece boyunca yaptığı unutulmaz yolculukta korkularıyla yüzleşiyor. 

Karanlıktan korkan sevimli Orion’un ve arkadaşlarının sıra dışı maceralarını konu alan film Netflix’te yayında ve minik cesurların mutlaka izlemesi gereken enfes bir yapım.

 

MAŞA İLE KOCA AYI ŞEKER DİYARI OYUNU PERDELERİNİ AÇIYOR

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarından Maşa ve Koca Ayı yepyeni oyunuyla yeniden sevimli izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

3 Mart Pazar günü saat 14:00 ve 16:00 seanslarıyla Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek ‘Maşa ile Koca Ayı Şeker Diyarı’ oyununu hafta sonunu çocuklarıyla nitelikli geçirmek isteyen tüm ebeveynlere tavsiye ediyorum.