Gülşah GÜLKAN


BELEDİYELERDEN AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ

ŞEHİR AJANDASI


Civar belediyeler yavaş yavaş açık hava etkinliklerine başladı. Bundan sonrası için de mutlaka devamı gelecektir diye düşünüyorum. Diğer yandan belediyelerin özellikle ücretsiz etkinlikleri vatandaşlarıyla bir araya getirerek kültürel anlamda kişilere katkıda bulunmalarını ise hayranlıkla izliyorum.

Umarım ilerleyen günlerde de bu çizgi hiç bozulmaz ve kültür-sanat etkinliklerine gönlümüzce doyarız.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN EĞLENCE DOLU BİR ETKİNLİK

Çerkezköy Belediyesi Dünya Dans Günü’ne özel keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 30 Nisan Salı günü saat 19.30’da her yaştan Çerkezköylünün katılım gösterebileceği ücretsiz Zumba etkinliği 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. 

Zumba yaparak Dünya Dans Günü’nü kutlamak ve aynı zamanda doya sıya eğlenmek isteyen tüm dans âşıkları uzun süre hafızalarda yer edinecek bu unutulmaz etkinliğe davetli.

EĞLENCE DOLU BİR ETKİNLİK DE KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN

Kapaklı Belediyesi çocuklar için enfes bir yoga etkinliğine imza atıyor. 30 Nisan Salı günü Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi ve Çocuk Akademisi’nde gerçekleşecek etkinlik 8-11 yaş çocuklar için sabah 10.00’da ve öğleden sonra 13.00’te; 4-7 yaş çocuklar için ise saat 11.00’de ve öğleden sonra 14.00’te başlayacak.

Çocuk Yogası Eğitmeni Ayça Coşkun’un rehberliğinde gerçekleşecek çocuk yogası etkinliği için kontenjanlar sınırlı fakat başvurularınızı www.kapakli.bel.tr adresinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

O BİR EFSANE: DON KİŞOT YENİDEN BEYAZPERDEDE

Alfonso Kişot, büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi, müthiş bir hayal gücüne sahip, 11 yaşında bir çocuktur. Tıpkı dedesi Don Kişot gibi çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır. Bir gün karanlık iş insanı Carrasso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını korumak zorundadır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak bir maceraya atılacaktır.

Tüm minikleri ekran başına toplayacak Küçük Don Kişot’un maceraları filmi 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarıyla Çerkezköy Sinema Center’da meraklılarını bekliyor.