Gülşah GÜLKAN


ÇERKEZKÖY HALK KÜTÜPHANESİ…

ŞEHİR AJANDASI


Çerkezköy Belediyesi’nin son dönemdeki kültür-sanat faaliyetlerine hayran kalmamak gerçekten mümkün değil. Sizin de malumunuz olduğu üzere Çerkezköy özellikle çocuklu bir anneyseniz çok da sosyalleşebileceğiniz bir lokasyon değil. Ben de her hafta sonu Ediz’i nereye götürebilirim ve vaktimizi nasıl kaliteli geçirebiliriz diye düşünüyorum. Hafta içi eşim de ben de çalıştığımız için bu pek mümkün olmuyor. Yine geçen hafta Pazar günü aktivite ararken Ediz kütüphanenin nasıl bir yer olduğunu merak ettiği için onu Çerkezköy Halk Kütüphanesi’ne götürdüm.

Hem Ediz hem ben kütüphaneye bayıldık. Bizim gibi çocuklarıyla gelen ailelerin de olduğu ve çocuk kitaplarından oluşan çocuk bölümü mevcut. Kütüphanede yerdeki armutlara uzanıp rahatça kitabınızı okuyabiliyorsunuz. Gayet sakin ve huzurlu bir ortam. Orada Ediz’le tam 4 kitap okuduk, tekrar gelmeye bahane olsun diye bir de ödünç kitap aldık.  Lafı geçmişken belirtmek isterim; dilediğiniz tek kitabı 10 gün sonra geri vermek şartıyla ödünç alabiliyorsunuz. Üstelik kütüphane haftanın yedi günü saat 09:00-21:00 saatleri arasında açık.

Ediz kütüphaneyi çok sevdiği ve tekrar görmek istediği için biz bir süre daha oralarda olacağız sanırım, gelirseniz ve karşılaşırsak belki beraber kitap da okuruz. 

LA CASA DE PAPEL’İN SPİN-OFF’U BERLİN’İ SOLUKSUZ İZLEYECEKSİNİZ

Tüm dünyayı kasıp kavuran La Casa De Papel dizisinin spin-off’u olarak geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanmaya başlanan Berlin, 8 bölümlük ilk sezonuyla TV dünyasına iddialı bir giriş yaptı.

La Casa De Papel dizisinden tanıdığımız Berlin karakterine hayat veren usta oyuncu Pedro Alonso’nun başrolde yer aldığı ve yepyeni bir ekiple çok büyük bir soygunun kusursuzca planlandığı dizide La Casa De Papel’den bildiğimiz ve çok sevdiğimiz karakterleri de görebiliyorsunuz. 

La Casa De Papel’in adrenalinini ve su gibi akışını özleyen herkese şiddetle tavsiyemdir, kaçırmayın derim.

 

 

KAHRAMAN PATİLER 2 YENİDEN ÇERKEZKÖYLÜLERLE BULUŞUYOR

Çocuk tiyatrosu Kahraman Patiler 2 yoğun istek üzerine Çerkezköylü miniklerle yeniden bir araya geliyor.

Ryder, Papi Amca, Rubble, Chase, Skye ve Marshall’ın eğlenceli serüvenine ortak olmayan tüm minikler 20 Ocak Cumartesi saat 13:00’te Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’ne davetli.

 

 

MAŞA İLE KOCA AYI KORSAN ADASI SAHNEDE

Sıradaki etkinlik haberim yine minik okuyucularıma. Daha önce Çerkezköy’de sahnelenen ve Ediz’in de büyük bir keyifle izlediği Maşa ile Koca Ayı Korsan Adası oyunu yeniden Çerkezköylü izleyicileriyle buluşuyor.

Bir nesli maceralarıyla büyüten Maşa ile Koca Ayı bu kez Korsan Adası’na düşüyor ve olaylar başlıyor. Çocuğuyla keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm ebeveynler 21 Ocak Pazar günü saat 14:00 ve 16:00 olmak üzere iki ayrı seansla Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek bu eğlenceli oyuna davetli.