Gülşah GÜLKAN


EDİZ’İN İLK MÜZİKALİ

ŞEHİR AJANDASI


Sömestr tatilinin ikinci haftasına girdik. Eminim benim gibi tüm anneler de tatil boyunca çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebilmek adına etkinlik takvimlerinde kayboldular. 

Biz ilk haftayı elimizden geldiğince oldukça dolu bir şekilde geçirmeye çalıştık. Pazar günü Pınar Altuğ’un başrolde olduğu Kusursuz Dünya Müzikali için Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeydik. Oyunu, dekoru ve tüm oyuncuları inanılmaz beğendik. Ediz’in ilk müzikali olması sebebiyle Kusursuz Dünya’nın bizim için apayrı bir yeri oldu. Ayrıca yeni mezun olduğum zamanlarda yerli ve yabancı performanslar izlemek için geldiğim Zorlu PSM’ye oğlumla gitmenin keyfini ve heyecanını kelimelerle anlatmam mümkün değil. 

YARIYIL TATİLİ İÇİN HARİKA BİR FİLM ÖNERİSİ: ÖRDEKLERİN GÖÇÜ

Sömestr tatilinde şehir dışına çıkmayıp evde kalan çocuklar için çok tatlı bir film önerim var. Yeşilbaş ailesinin tekdüze hayatlarını geride bırakarak Jamaika’ya göçlerini ve bu göç esnasında başlarına gelen maceraları konu alan Ördeklerin Göçü filmi konfor alanından çıkmanın büyümeye ve gelişmeye olan önemine vurgu yapıyor.

Çerkezköy Center Sinema’da 11:30, 13:30, 15:30, 17:30 ve 19:30 seanslarıyla izleyicileriyle buluşan bu eğlenceli filme ufkunu genişletmek isteyen tüm minikler davetli.

 

KARDAM ADAM ATÖLYESİ ORİON AVM’DE

Çorlu’nun iki büyük AVM’sinden biri olan Orion sömestr tatilinde çocuklar için eğlenceli bir atölyeye ev sahipliği yapıyor.

2 Şubat Cuma günü 14:00, 15:00 ve 16:00 olmak üzere üç ayrı seansla minik misafirlerini ağırlamaya hazırlanan etkinlik 6 yaş ve üzeri küçük beyefendi ve hanımefendiler için geçerli olacak, onun da bilgisini önden paylaşmış olayım.

 

ÇORLU BELEDİYESİ’NDEN SÖMESTR TATİLİNE ÖZEL BUZ PİSTİ

Son etkinlik önerimi yine minik okuyucularım için vermiş olayım. Çorlu Belediyesi sömestr tatili sebebiyle Çorlulu çocuklar için buz pisti hazırladı. Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda hafta içi 10:00-20:00 ve hafta sonu 10:00-21:00 saatleri arasında aktif olan buz pisti 19 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Gün boyu ücretsiz olan buz pisti etkinliğine sömestr tatilini unutulmaz kılmak isteyen tüm çocuklar davetli.