Gülşah GÜLKAN


GÜNEŞLİ GÜNLER BAYRAM TATİLİ HAVASINA SOKTU

ŞEHİR AJANDASI


Bugün bahar tam anlamıyla geldi, hem de tüm ülkeye. İçimiz kıpır kıpır bir şekilde yeni güne uyandık ve anladık ki umut varsa her şey var.

Mevsimler bahara dönedursun biz daha şimdiden bayram tatili havasına girdik. Ben genelde bayramdaki o kaostan ve kalabalıktan hoşlanmadığım için tatilden ziyade günübirlik programlar yapan taraftayım ama planımız ne olursa olsun huzurla ve sevdiklerimizle olsun, gerisi sadece teferruat oluyor. 

Bayramda evde kalmayı düşünen okuyucularım için ise önümüzdeki hafta harika bir izleme listesi paylaşacağım,  şimdiden bilgisini buradan vermiş olayım.

RİKİ RHİNO: KAHRAMAN KANATLAR VİZYONA GİRDİ

Riki Rhion: Kahraman Kanatlar filmi, evlerini beklenen bir tsunamiden kurtarmaya yardımcı olacak sihirli bir tohum bulmak için tropik ormanlarda macera dolu bir yolculuğa çıkan Riki adında cesur bir gergedan ve ördek arkadaşı Beni'nin hikayesini konu ediyor.

Riki ve Beni’nin dostluklarını ve cesaretlerini test etmek için büyük bir maceraya atıldığı Riki Rhino: Kahraman Kanatlar filmi 12:30, 14:30, 16:30, 18:30 ve 20:30 seanslarıyla Çerkezköy Sinema Center’da minik izleyicilerini bekliyor.

ÇAĞAN ŞENGÜL KULAKLARIN PASINI SİLECEK

Cem Adrian’la beraber seslendirdiği ‘’Ben Sana Veda Edemem’’ parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan; Çok Yazık, Yansın, Canım Yanıyor, Sevdanın Rengi, Bitti Masal ve Beni Anla parçalarıyla tanıdığımız genç şarkıcı Çağan Şengül Çorlulu müzikseverlerle bir araya geliyor.

20 Nisan Cumartesi günü 20:30’da Çorlu Pikap Performans Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak olan Çağan Şengül kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik ziyareti yaşatacak.

3 CİSİM PROBLEMİ NETFLİX’TE YAYINDA 

Teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcı platformu Netflix her geçen gün portföyüne farklı yapımları dahil etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan ve dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones’ın yapımcıları aracılığıyla izleyicisiyle buluşan 3 Cisim Problemi, farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvenin, ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanın doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atmasını konu alıyor.

Beyin yakmalık taze bir yapım arayanlara şiddetle tavsiye edilir.