Gülşah GÜLKAN


KADIN KENDİ BAŞINA MUCİZE DEĞİL DE NEDİR!

ŞEHİR AJANDASI


Ramazan ayını yarılıyoruz ve bu vesileyle zamanın ne kadar hızlı akıp gittiğine bir kez daha tanık oluyoruz. Her ne kadar dünyanın artık daha hızlı döndüğü bilimsel olarak kanıtlansa da zamanın hızlıca geçmesinin en büyük nedeni günlük koşuşturmacalarımız.

Tam bir feminist olarak burada kadınlara pozitif ayrımcılık uygulamak zorundayım. Ev, çocuklar, iş derken bir de bunun yanında kendimizi inşa etmek, sosyal ve kültürel anlamda becerilerimizi geliştirmek ve diğer yandan kendi bedenimize de iyi bakmak durumundayız. Böyle düşününce bir kadına 24 saatin yetmesi neredeyse imkansız ama biz zor olanı başarıp her yere yetişiyoruz. Kadın kendi başına mucize değil de nedir!

CESUR BALİNA KATAK VİZYONDA

Halkı yok olma tehlikesiyle karşı karşıyayken, korkunç bir katil balina tarafından avlanan küçük bir beyaz balina olan Katak, son günlerinin şafağında olan büyükannesinin büyük aşkını bulmaya çalışır.

Sevimli beyaz balina Katak’ın heyecan dolu maceralarının minik izleyicilerle buluştuğu Cesur Balina Katak, 13:00, 15:00, 17:00 ve 20:00 seanslarıyla Çerkezköy Sinema Center’da gösterimde.

SIRA DIŞI BİR KOMEDİ: THE GENTLEMEN

Theo James, Giancarlo Esposito ve Kaya Scodelario’yu başrolde buluşturan Netflix’in yeni yapımı The Gentlemen Guy Ritchie tarafından yaratılan aksiyon komedisi tadında bir dizi.

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir. 

Eddie ve ailesinin bu macerada başına gelenleri 8 bölümlük ilk sezonuyla izleyicisiyle buluşturan The Gentlemen, Zaman Yolcusu’nun Karısı dizisinden tanıdığımız ve sevdiğimiz Theo James’i ve oyunculuğunu özleyenler için harika bir yapım.

BAHAR SANAT ATÖLYESİ’NDEN TUVAL WORKSHOP

Trakya’nın sayılı sanat merkezlerinden biri olan Bahar Sanat Atölyesi eğlenceli bir workshop’a ev sahipliği yapıyor. 

30 Mart Cumartesi günü 13:00’te 3-5 yaş aralığındaki çocukların anneleri ile katılabileceği tuval workshop aynı gün 15:30’da 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için gerçekleşiyor. Sınırlı kontenjanın olduğu bu keyifli tuval workshop’a sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm ebeveyn ve çocuklar davetli.