Gülşah GÜLKAN


KÜÇÜKKEN İKİNCİ DÖNEM BİRİNCİ DÖNEME GÖRE HEP DAHA HIZLI GEÇERMİŞ GİBİ GELİRDİ

ŞEHİR AJANDASI


Yeni haftaya yeni telaşlarla başladık. Bu hafta itibariyle iki haftalık sömestr tatili sona erdi ve tüm çocuklar okula döndü. Küçükken bana ikinci dönem birinci döneme göre hep daha hızlı geçermiş gibi gelirdi, bahar ve yazın gelişinden dolayı böyle hissederdim muhtemelen. 

Velhasıl kelam uzun ya da kısa, tüm çocuklarımıza başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum. Umarım ikinci dönem birinci döneme göre çok daha eğlenceli, eğitici ve keyifli geçer.

SEVİMLİ KAHRAMAN PİNOKYO ÇORLU’DA

İtalyan yazar Carlo Collodi'nin kaleminden çıkan ve yüzyıllardır çocukların en sevdikleri kahramanlardan biri olan Pinokyo, Çorlulu miniklerle bir araya geliyor.

Efsanevi karakter Pinokyo’nun müzikli çocuk oyunu olarak sahneleneceği etkinlik 10 Şubat Cumartesi günü 13:00, 15:00 ve 17:00 olmak üzere üç ayrı seansla Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yer alacak.

2 yaş ve üzeri sevimli seyircilerin izleyeceği müzikli oyunun fiyatı ise 120 TL.

‘’CEM KARACA’NIN GÖZYAŞLARI’’ VİZYONDA

“Tamirci Çırağı”, “Namus Belası”, “Bu Son Olsun”, “Resimdeki Gözyaşları” gibi birçok esere imza atan Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatı beyazperdede. 

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’ya hayat verdiği ve başrollerini Fikret Kuşkan, Melisa Aslı Pamuk ve Yasemin Yalçın’la paylaştığı film Çerkezköy Cinema Center’da 10:30, 13:00 ve 15:30 seanslarıyla izleyicisiyle buluşuyor.

 

MİKROFON ANIL EMRE DALDAL’IN

Özellikle M. şarkısıyla son döneme damga vuran genç şarkıcı Anıl Emre Daldal canlı performansıyla sahnede.

Kendine has yorumu ve romantik şarkılarıyla 29 Şubat Perşembe akşamı saat 22:00’de Pikap Performans Sahnesi’nde yer alacak şarkıcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni sunacak.