Gülşah GÜLKAN


RAMAZAN BEREKETİ GELDİ

ŞEHİR AJANDASI


Ramazan ayı tüm bereketi, manevi gücü ve sevinciyle bu yıl da kapımızı çaldı. Sahura kalkılacak, gün boyu heyecanla iftar saati beklenecek, pide kuyruklarına girilecek ve sonrasında keyifli ve bol sohbetli iftar sofralarında buluşulacak.

Eminim siz de benim gibi Ramazan ayı içinde sebepsiz yere salt huzuru yaşıyorsunuzdur, aksi mümkün değil zaten. 

Hem bedenimizi, hem zihnimizi hem de kalbimizi arındırdığımız bu güzel ay umarım herkes için huzurlu bir şekilde geçer.

SÜPER KAHRAMANLAR: SİHİRLİ DÜNYA İLE UNUTULMAZ BİR MACERA 

Boyutlar arası sıra dışı bir maceraya ne dersiniz? Çılgın süper kahraman Kwai Boo yanlışlıkla kendini boyutlar arası bir evrende bulur. Fakat bu bilinmez sihirli Dünya’da efsanevi Shu’nun altın asasını kaybeder. Bu nedenle o ve arkadaşları altın asayı tekrar bulmalıdır. Süper Kahramanlar geçmişin derinliklerinden yavaş yavaş yüzeye çıkan sihirli ve çılgın bir hazine avının peşinde sürüklenmeye başlarlar. Eninde sonunda sihirli altın asa bulunmalı ve ait olduğu müzeye iade edilmelidir. Asanın gücü çılgın süper kahraman Kwai Boo’nun da kendi hazinesini keşfetmesini sağlayacaktır.

Sevimli kahraman Kwai Boo’nun eşsiz macerasına tanıklık edeceğiniz Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya filmi 14:00, 16:00 ve 18:00 seanslarıyla Çerkezköy Sinema Center’da minik izleyicilerini bekliyor.

 

RAPUNZEL ÇERKEZKÖY’DE

Uzun yıllardır çocuklar tarafından büyük bir hayranlıkla ve merakla takip edilen uzun saçlı masal kahramanı Rapunzel bu kez Çerkezköy’e geliyor.

17 Mart Pazar günü 13:00, 15:00 ve 17:00 seanslarıyla Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde minik tiyatro severlerle buluşmayı heyecanla bekleyen müzikli çocuk oyunu Kayıp Prenses Rapunzel hafta sonunu sanatla geçirmek isteyen ebeveynler ve çocukları için harika bir öneri niteliğinde.

 

 

EZGİ’NİN GÜNLÜĞÜ KENDİNE HAS TARZIYLA SAHNEDE

Eksik Bir Şey Mi Var, Aşk Bitti, Düşler Sokağı, Ebruli ve Hişt gibi ikonik parçalarıyla müzik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Ezgi’nin Günlüğü Çorlulu müzikseverlerle bir araya geliyor.

19 Nisan Cuma günü saat 20:30’da Çorlu Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde sevilen şarkılarını seslendirecek grubu dinlemeye kaliteli müziği özleyen herkes davetli.