Gülşah GÜLKAN


SANAT HAYATI GÜZELLEŞTİRİR

ŞEHİR AJANDASI


Geçtiğimiz hafta başladığımız bu keyifli yolculukta gösterdiğiniz ilgiye ve aldığım güzel geri dönüşlere çok teşekkür ederim. İyi şeylerin daha iyi şeylere vesile olduğu bir gerçek.  J

‘’Sanat hayatı güzelleştirir.’’ mottosunu rehber alarak bundan sonraki süreçte naçizane sizinle yazılarımı paylaşmaya devam edeceğim. J

SUİT

Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sarp Bozkurt ve Şeyda Terzioğlu’nu bir araya getiren SUİT, 2 perde komedi olarak seyircisinin karşısına çıkıyor. 29 Ocak Cumartesi günü saat 20:30’da Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunda, kahramanları başlarda karmaşık gibi görünen fakat daha sonra eğlenceli bir hal alan bir macera bekliyor.

 

İkinci Bahar

Çerkezköy Belediyesi, hayata geçirdiği kültür-sanat etkinliklerini bölge halkıyla buluşturmaya devam ediyor.

Usta oyuncular Cihat Tamer ve Suzan Aksoy’u bir araya getiren İkinci Bahar, Nihal Hanım ve Orhan Bey’in hayatlarının ikinci baharını yaşamaları için gösterdikleri çabayı ve yaşananları konu alıyor. Romantik senaryosu ve samimi diyalogları ile dikkat çeken oyun 18 Ocak Salı günü saat 20:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelecek.

 

 

Bremen Mızıkacıları

Sıradaki etkinliğimiz minik izleyicilerimize. J

Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm) tarafından ilk olarak 1819 yılında fabl olarak  yazılan, sahiplerinin kendilerine olan kötü tutumundan dolayı evden kaçan bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horozun Bremen'e gidip orada müzisyenlik yapma düşleri üzerine senaryolaştırılan oyun, yazıldığı günden bu yana birçok kez yorumlanarak tüm dünyada çok sayıda kişi tarafından izlendi.

29 Ocak Cumartesi günü 13:00 ve 15:00’te iki seans olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicileriyle buluşacak oyun ücretsiz olarak sahnelenecek. Biletlerin kontenjanla sınırlı olduğu etkinlik çocuğunuzla keyifli vakit geçirmek için harika bir fırsat niteliğinde.