Gülşah GÜLKAN


ŞUBAT AYI SEVGİLİLER GÜNÜ İLE MÜSTESNA!

ŞEHİR AJANDASI


Şubat ayının ikinci haftasından herkese merhaba. Yeni yıldı sömestırdı derken şubat ayını yarıladık bile. Zamanın akış hızına inanamadığımı her defasında söylüyorum ama bazen ben bile inanamıyorum, şurada bahara ne kaldı ki?

Şubat ayı Sevgililer Günü ile müstesna malumunuz olduğu üzere. Her ne kadar oldum olası Sevgililer Günü’nün fikri bile bana çok uzak gelse de mutlaka seven okuyucularım vardır diyerek bir etkinlik önerim de bu doğrultuda oldu.

Lafın kısası sadece sevgili ve eşten ziyade içinde bir insana, bir canlıya ve bir ruha sevgi besleyen bütün güzel insanların Sevgililer Günü’nü canı gönülden kutlarım.

RASKOLNİKOV YENİDEN HAYAT BULUYOR

Tüm zamanların en çok okunan yazarlarından biri olan Dostoyevski’nin kült eseri Suç ve Ceza, 30 kişilik dev kadrosuyla sahnede.

17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’de Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek oyuna Raskolnikov’un büyülü ve karanlık dünyasına tanık olmayan isteyen tüm tiyatro severler davetli.

KAHKAHA DOLU BİR MACERA SAHNEDE: PEMBE PIRLANTALAR

Sinan Çalışkanoğlu, Ceyhun Fersoy, Lemi Filozof, Billur Yazgan ve Sena Kaya gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren sezonun en eğlenceli oyunu Pembe Pırlantalar Çorlulularla buluşuyor.

Serkan Üstüner’in yönettiği, Michael Pertwee’nin yazdığı ve Gencay Gürün tarafından çevrilen iki perde komedi Pembe Pırlantalar 16 Şubat Cuma 20:30’da Çorlu Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde heyecanla perdelerini açmayı bekliyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL CANAN ANDERSON KEMAN DİNLETİSİ

Kapaklı Belediyesi unutulmaz bir Sevgililer Günü etkinliğine imza atıyor. Ünlü keman sanatçısı Canan Anderson bu kez kemanını sevgililer için konuşturuyor.

14 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek keman dinletisini 8 yaş ve üzeri tüm Kapaklı halkı davetli. Konser için ücretsiz online bilete 444 80 59’u arayarak ulaşabileceğinizi de eklemiş olayım.