Tarih: 05.11.2020 14:21

ÇERKEZKÖY`DE HALK TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, halk toplantısında vatandaşlara pandemi uyarısında bulunmayı ihmal etmedi.

Çerkezköy`de Kasım Ayı Halk Toplantısı Cumhuriyet Mahallesi`nde gerçekleştirildi. Kaymakam Atilla Selami Abban başkanlığındaki toplantıya Çerkezköy Belediyesi  Zabıta Müdürü  Kenen Erez, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Açık kapı personelleri katıldı.

VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Kaymakam Abban, sorunların çözümü konusunda nelerin yapılabileceği kurum amirleriyle birlikte anlattı. Kaymakam Atilla Selami Abban, "Bu toplantılar ile toplumun tüm kesimine ulaşabilmeyi ve sorunlara daha hızlı çözümler üretebilmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Vatandaşlara imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Abban sözlerini şöyle sürdürdü: "Sıkıntılarınızı, taleplerinizi çözmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar sıkıntılarınızı çözebilmeniz adına bir fırsat. Bizler devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Vatandaşlarımız düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza katılarak çözüme kavuşturamadıkları sıkıntılarını bizlere iletebilirler, bizlerde imkanlarımız elverdiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışırız."

KORONAVİRÜS UYARISI YAPTI

Kaymakam Abban, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyma konusunda vatandaşların biraz daha hassasiyet göstermelerini istedi. Toplantıya katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —