Tarih: 05.12.2025 22:43

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, 19.00'da odada yaptığı basın açıklamasıyla yeni dönem için yeniden aday olduğunu duyurdu. Zümbül, "Esnafa hizmet etmek için bu göreve tekrar talibim" dedi.

ZÜMBÜL: "HİZMET ETMEK İÇİN BU MAKAMA TALİBİM"

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın açıklamasında yeni dönem için adaylığını resmen açıkladı.

Zümbül, 2022 yılında devraldıkları görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle sürdürdüklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana esnafımıza hizmet etmek için bu koltukta oturduk. Bundan sonra da Allah nasip ederse, siz değerli esnaf arkadaşlarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte tekrar adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.

"AZİMLE VE ÇALIŞKANLIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Konuşmasında birlik ve çalışma vurgusu yapan Erkan Zümbül, "Makamı en iyi şekilde yönetmek ve hizmet etmek için yeniden talibim. Büyük bir azim ve çalışkanlık duygusuyla, ileri gitme ülküsüyle esnafa hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Zümbül, açıklamasını "Herkese hayırlı olsun" sözleriyle bitirerek yeni dönem için güçlü bir kadroyla hazır olduklarını ifade etti.

 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —