Tarih: 08.08.2019 15:07

KURUCU KAYMAKAM İZMİR VALİ YARDIMCISI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Altı yıldır Ergene Kaymakamı olarak görev yapan Fatih Kızıltoprak, Cumhurbaşkanlığı`nca açıklanan ve Resmi Gazete?de yayımlanan atama kararnamesi ile yeni görev yeri İzmir vali yardımcısı oldu.

 

Atama Kararnamesi uyarınca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi (TBB) Genel Sekreteri Oral Karakaya Mülkiye Başmüfettişliğine tayini çıkarken Tekirdağ?ın merkez ilçesi Süleymanpaşa`nın Kaymakamı Arştan Yurt Gönen Kaymakamlığına, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy Kırklareli Vali Yardımcılığına, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İstanbul Vali Yardımcılığına, Tekirdağ Hukuk Müşaviri Şahin Aslan Sinop Vali Yardımcılığına tayini çıktı.

Süleymanpaşa Kaymakamlığına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Ergene Kaymakamlığı`na Mardin Ömerli Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Kapaklı Kaymakamlığına Bitlis Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Hayrabolu Kaymakamlığına Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Tekirdağ Vali Yardımcılıklarına Kocaeli Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Adana Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Eski Çorlu Kaymakamı da olan Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren atanırken Çorlu`nun eski kaymakamlarından olan İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan da İzmir Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —