LGS`DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERDEN YILDIRIM`A ZİYARET

LGS`DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERDEN YILDIRIM`A ZİYARET

LGS?de başarı gösteren Utku Asutay, İsmail Arda Ergene, Burak Paza ve Barkın Sezgin Vali Aziz Yıldırım`ı ziyaret etti.

Tekirdağ`da 2019 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavında başarılı olan öğrenciler, Vali Aziz Yıldırım`ı ziyaret etti. Yıldırım, sınavda tüm sorulara doğru cevap vererek, dereceye giren, Utku Asutay, İsmail Arda Ergene, Burak Paza ve Barkın Sezgin ile ailelerini makamında kabul etti.

LGS`de başarı gösteren öğrencileri tebrik eden Yıldırım, düzenli çalışmanın karşılığında başarının kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Yıldırım, öğrencilere yurt dışında eğitim almanın kıymetli olduğunu ama yurtdışında eğitim alıp da orada kalmayı düşünmemeleri tavsiyesinde bulunarak şunları kaydetti:  "Gerekirse yurt dışı eğitimlerinizi alın, kendinizi geliştirin. Ondan sonra hangi alanda çalışmak isterseniz Türkiye`de, kendi insanımıza hizmet vermeye devam edin. Yurt dışına gitmek önemlidir ama yurt dışından gelip ülkemize hizmet verin ki gençlerimizde sizler gibi pırıl pırıl gençlerin elinde bilgili, donanımlı, dünyayı tanıyan, kendi alanını iyi bilen bireyler olarak güzelce yetişsin."


Yıldırım, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, düşünceleri ve geleceğe dair planları hakkında sohbet etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğretmenler ve okul idarecileri de hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDAL ASLAN’IN GÖREVDEKİ 1. YILI KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA ZİNCİRLEME KAZA: 2’Sİ ASKER 5 YARALI

YANIKAĞIL MEZARLIĞI YENİDEN DÜZENLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN ANKARA’DA GÜÇLÜ SAVUNMA NÖBETİ

TEKİRDAĞ, KARADENİZ BÖLGESİNİ AFETLERE KARŞI BİRLEŞTİRİYOR