AK PARTİLİ MİLLETVEKİLERİ BAŞKAN ALBAYRAK`I ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLERİ BAŞKAN ALBAYRAK`I ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve diğer yetkililer ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak, Koronavirüs Salgını ile mücadele kapsamında yapılan ve bundan sonra da yapılması planlanan çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını ve büyükşehirin salgınla mücadele kapsamında yaptığı çalışmaları, Milletvekilleri ve AK Partili yetkililerle paylaştığını söyledi.



Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE ÇORLU LİSTEDE