BAŞKAN ALBAYRAK SARAY`DAKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

BAŞKAN ALBAYRAK SARAY`DAKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray?da yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray?da yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Saray?da gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, çalışmaları devam eden Büyükyoncalı Mahallesi Kör Dere ıslah çalışmaları ve Büyükyoncalı Gölet Projesini çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Başkan Albayrak ayrıca, Güngörmez ve Yeniköy Mahallelerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"PROJELERİMİZ ŞEHRİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş ile birlikte Büyükyoncalı Mahallemizde bulunan Kör Dereyi ziyaret ettik. Derenin ıslahı tamamlanmıştır. Büyükyoncalı Göleti de en yakın zamanda tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ben her iki projemizin de şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Büyükyoncalı Mahallesi`ndeki Kör Dere`de Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından taşkın ve sel sularını önlemek amacıyla 1500 metre uzunluğunda dere temizliği yapıldı. Ayrıca dere üzerinde yol geçişlerini sağlamak amacıyla bir noktada 1200`lük boru hattı imalatı yapıldı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde başlatılan kırsal kalkınma projesi kapsamında hayvan yetiştiricilerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen gölet, 8 metre uzunlukta ve 45 metre küp su hacmine sahip olacak.

 



Yorum Yazın

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

SON YAĞIŞLAR DEĞİRMENALTI DERESİ’NE CAN SUYU OLDU