31 Mart 2019 Yerel Seçimler sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2019-2024 dönemin ilk meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ın başkanlığında gerçekleşti.
Büyükşehir Belediyesi`nin 31 Mart Seçimleri öncesindeki son meclis toplantısını yaptığı Çerkezköy, yeni dönemin ilk meclis toplantısına da ev sahipliği yaptı. Veliköy Düğün Salonu`nda gerçekleşen meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi`nin yeni meclis üyelerinin tanıtılmasının ardından komisyonlar belirlenerek, bu komisyonlarda çalışacak meclis üyelerinin seçimleri gerçekleşti.
ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen Meclis Toplantısı`nda 41 madde görüşülerek karara bağlandı. Meclis Toplantısı sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Büyükşehir Belediyemizin yeni meclis üyeleri ile birlikte Tekirdağ`ımız için özveri ile çalışacağız. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum," dedi.
Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi`nde dört grup bulunurken Cumhuriyet Halk Partisi`nin 38, AK Parti`nin 20 DSP`nin 2 ve MHP`nin 2 üyesi mecliste yer aldı.