Gündem

Gündem Haberleri

İYİ PARTİ`DEN 3 ARALIK KUTLAMASI

İYİ PARTİ`DEN 3 ARALIK KUTLAMASI

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, TSD Şubesi`nde pasta kesildi. Engelliler Günü`nü kutlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetimi adına bir de tekerlekli sandalye hediye etti.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nü bir gün önceden kutlamaya başladı. İYİ Partililer, TSD (Türkiye Sakatlar Derneği) Çerkezköy Şubesi`nde engellilerin katılımıyla birlikte pasta kesip günlerini kutladı.

PASTA KESTİLER

TSD Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Engelliler Günü`nü pasta keserek kutladı. Bir süre TSD üyeleriyle birlikte olan Erseçkin ve yönetimi bir de tekerlekli sandalye hediye etti. Dünya Engelliler Günü`nde İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak TSD Şubesi`ne tekerlekli sandalye hediye eden Erseçkin ve beraberindekiler ayrıca geçtiğimiz aylarda şube başkanlığına seçilen Gülnur Kocaçınar`a da hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI