BAŞKAN ALBAYRAK: ?EL BİRLİĞİYLE MARMARAEREĞLİSİ İLÇEMİZİN YARALARI SARILACAKTIR?

BAŞKAN ALBAYRAK: ?EL BİRLİĞİYLE MARMARAEREĞLİSİ İLÇEMİZİN YARALARI SARILACAKTIR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şiddetli yağmur, fırtına ve hortum nedeniyle zarar gören Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şiddetli yağmur, fırtına ve hortum nedeniyle zarar gören Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ile birlikte ilçeyi ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, yaşanan felaketten etkilenen bölgede incelemelerde bulundu. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaşanan hadiseyle ilgili olarak bölgede hasar tespit çalışması gerçekleştirdi.

?HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Durumdan zarar gören esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi olarak, her koşulda vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Albayrak, ?Marmaraereğlisi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekten çok vahim bir olay meydana gelmiş. Can kaybının yaşanmamış olması tek tesellimiz. El birliğiyle Marmaraereğlisi ilçemizin yaraları sarılacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı teyakkuzda. Her durumda olduğu gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın? dedi.

 

 

 



Yorum Yazın

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

SON YAĞIŞLAR DEĞİRMENALTI DERESİ’NE CAN SUYU OLDU