Gündem

Gündem Haberleri

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK!

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK!

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tunceli`de şehit düşen Polis Memuru Dursun Zeytün`ün ailesini ziyaret ederken, "Devlet olarak şehit ailelerine kapımız her zaman açık."dedi.

Yaklaşan 18 Mart Şehitler Günü öncesinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehit ailelerine ziyarette bulundu. Kaymakam Abban, "Devlet olarak şehit ailelerine kapımız her zaman açık."dedi.

ŞEHİT ZEYTÜN`ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 1997 yılında Tunceli`de  şehit düşen polis memuru Dursun Zeytün`ün ailesini ziyaret etti.

Polis memuru Dursun Zeytün`ün ailesi ile sohbet edip halhatır soran Abban, "Bu ülke toprakları için şehit olan kardeşlerimizin ailelerine devlet olarak kapımız her daim açıktır."dedi.

BAŞSAVCI ÖRENCİ DE KATILDI

Abban`ın şehit ailesi ziyaretine Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Cumhuriyet Savcısı Yunus Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Gaziler Derneği Başkan Temsilcisi Hüseyin Özsoy ve İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır da katıldı.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI