KAPAK TOPLAYARAK ENGELLİLERE DESTEK OLDULAR

KAPAK TOPLAYARAK ENGELLİLERE DESTEK OLDULAR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`nin, geliriyle engellilere tekerlekli sandalye aldığı `Her kapak bir umut` projesi kapsamında Karaağaç İlkokulu öğrencileri de katıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi`nin `Her kapak bir umut` projesine Kapaklı Karaağaç İlköğretim Okulu`da katıldı. Binlerce mavi kapak biriktiren öğrenciler, geliriyle engellilere tekerlekli sandalye alınması için TSD Şubesi`ne teslim etti.

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Karaağaç İlköğretim Okulu`nun da `Her kapak bir umut` projesi adıyla başlatılan `Mavi kapak` kampanyasına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Öğrencilerimiz derneğimize binlerce kapak teslim etti. Projeyi başlatan Karaağaç İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Şenay Şermin ve Okul Müdürümüz Murat Yeşil`e ve kampanyaya destek veren tüm öğrencilere teşekkür ediyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ