TARIMSAL PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

TARIMSAL PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Tarımsal Yatırımcı Danışma Ofisinin Tekirdağ için hazırladığı projeler değerlendirildi.

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Tarımsal Yatırımcı Danışma Ofisi`nin hazırladığı projeler değerlendirildi.


TARIMSAL POTANSİYELE YÖNELİK PROJELER
Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca başkanlığında düzenlenen toplantıda, tarım, hayvancılık ve su ürünleriyle ilgili geliştirilecek projeler görüşüldü. Toplantıyla ilgili şu açıklamalar yapıldı: 
"İlimizin tarımsal yeniliklerle buluşturulması, üretim, miktar ve kalitesinin arttırılması, çiftçilerimizin mesleki, beceri kazanımlarının yükseltilmesi, istihdam edilebilirliklerinin arttırılması, girişimcilik kapasitelerinin geliştirilmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması amacıyla 2019 yılı ve daha sonraki yıllarda hayata geçebilecek ilimizin tarımsal potansiyeline uygun; bitkisel üretim, hayvansal üretim, su ürünleri, kırsal kalkınma, gıda ve gıda güvenilirliği gibi konu başlıklarından oluşan çok sayıda proje görüşüldü."



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM