FİLYASYON VE İLAÇ DAĞITIMI SÜRÜYOR

FİLYASYON VE İLAÇ DAĞITIMI SÜRÜYOR

Çorlu`da oluşturulan filyasyon ekipleri test sonuçları pozitif çıkan kişilerin temaslı olduğu kişileri evlerinde tek tek tespit ederek test yapıyor.

Sadece Türkiye?yi değil tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Tekirdağ?ın Çorlu ilçesinde oluşturulan filyasyon ekipleri test sonuçları pozitif çıkan kişilerin temaslı olduğu kişileri evlerinde tek tek tespit ederek test yapıyor.

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ekipleri ile gönüllülerin de destek verdiği Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçede filyasyon hizmeti ve ilaç dağıtımı çalışmalarına devam ediyor. Test sonucu pozitif çıkan hastaların ilaçlarını adreslerine teslim eden ekipler temaslı olduğu düşünülen ve test yapılması gereken kişilerin testleri de yine adreslerinde yapıyor. Evlere tek tek giden ekipler hem kontrol gerçekleştiriyor hem de test için numune alıyor. Kızılay gönüllüleri ile ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 



Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: 43 İLÇE İL OLMA POTANSİYELİNE SAHİP!