ŞEHİDİN ANNESİNİ 30 BİN LİRA DOLANDIRAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ŞEHİDİN ANNESİNİ 30 BİN LİRA DOLANDIRAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Marmaraereğlisi ilçesinde kendilerini emniyet müdürü ve Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtarak şehit annesini dolandıran 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ?ın Marmaraereğlisi ilçesinde kendilerini emniyet müdürü ve Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtarak şehit annesini dolandıran 2 kişi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre Tekirdağ?ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan şehit annesi S.O.?yu (73) arayan 2 telefon dolandırıcısı kendilerini Tekirdağ İl Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtarak banka hesaplarından kredi çekildiğini ve oğlu K.O.?nun kırmızı bültenle arandığını söylediler. Bunun üzerine paniğe kapılan Şehit Annesi S.O. dolandırıcıların istediği 30 bin lirayı belirttikleri IBAN numarasına gönderdi.
Daha sonra dolandırıldığını anlayan S.O. polis merkezine giderek şikayette bulundu. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştirenlerin İ.E. (37) ve C.Ç. 30 olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda her iki dolandırıcı İstanbul?da yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan her iki dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

SON YAĞIŞLAR DEĞİRMENALTI DERESİ’NE CAN SUYU OLDU

TOPRAĞA EMEK, ÇOCUKLARA GELECEK: KARI-KOCA DÖRT MEVSİM TARLADA ÇALIŞIYOR