SARAY?DA ?ÇİFTÇİ EĞİTİM VE YAYIM? TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

SARAY?DA ?ÇİFTÇİ EĞİTİM VE YAYIM? TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ?ın Saray İlçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "2021 Yılı Çiftçi Eğitim ve Yayım? toplantıları devam ediyor.

Tekirdağ?ın Saray İlçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "2021 Yılı Çiftçi Eğitim ve Yayım? toplantıları devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin bilgi ve becerilerini artırmak, üretimlerinde ürün artışını sağlamak, gelir seviyelerini, yetiştirilen ürünlerin kalitesini ve standardını yükseltmek amacıyla hazırlanan yayım programları kapsamında Saray İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince, Çayla Mahallesinde ?Çiftçi Eğitim ve Yayım? toplantısı gerçekleştirildi.
Covid-19?a karşı gerekli tedbirler alınarak Çayla Mahallesi Muhtarı Özcan Masum`un da katılımıyla gerçekleşen toplantıda çiftçiler ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak, tarımsal desteklemeler, tarım sigortası ve dijital tarım pazarı gibi birçok konuda bilgilendirmeler yapıldı.

 



Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI