BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM DAİRESİ EKİPLERİ YOL GÜVENLİĞİNİ DE İHMAL ETMİYOR

BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM DAİRESİ EKİPLERİ YOL GÜVENLİĞİNİ DE İHMAL ETMİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri çalışmalarına da devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, salgınla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerin yanı sıra yol güvenliğini üst seviyede tutacak çalışmalarına da devam ediyor.

Ergene İlçesi Esenler Mahallesi ile Muratlı İlçesi Kırkkepenekli Mahallesi arasındaki yolda, yatay işaretleme, yol çizgi işaretleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi?nin tüm birimleri ile Tekirdağ için çalıştığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ?Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan tarıma, yol çalışmalarından dezenfeksiyona kadar geniş bir hizmet yelpazesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bizler sizin için görevimizin başındayız. Siz lütfen evlerinizde kalın. Bu salgını hep birlikte aşacağız? dedi.



Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI