YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

 YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

Trakya Flaş Haber Gazetesi’nin ilkini gerçekleştirdiği Yılın ‘En’leri yarışması ödül töreni renkli bir geceyle gerçekleşti… 33 dalda ödüller sahiplerini buldu!

Trakya Flaş Haber Gazetesi ‘Yılın En’leri 2023 Ödül Töreni Çerkezköy Golden Palas Hotel’de muhteşem bir geceyle gerçekleşti. Dün akşamki gecede tam 33 dalda ödüller sahiplerini buldu. Gecede konuşan Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, yarışmada oylarıyla yılın ‘En’lerini belirleyen okurlarımıza teşekkür etti.

2023 YILIN’IN EN’LERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

26 Şubat Pazartesi günü akşam 19.00’da Çerkezköy Golden Palas Otel’de başlayan gecede Yılın ‘En’leri 2023 Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede tam 33 dalda ödül veren Trakya Flaş Haber Gazetesi bir ilki de gerçekleştirdi. Yılın ‘en’leri yarışmasının bundan sonra da her yıl devam edeceğini belirten Trakya Flaş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, gecenin açılış konuşmasında başta okurlar olmak üzere, yılın ‘en’lerinde ödül alan ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

BASILI GAZETEYİ KAPATACAKTIK!

Gecenin açılış konuşmasını yapan Trakya Flaş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, dijitalleşmeyle birlikte basılı gazetelerin kan kaybettiğini, bitme noktasına geldiğine dikkat çekerek, “Günümüzün teknolojileri dijitalleşme ve sosyal medya basılı gazeteciliği bitme noktasına getirdi, hatta öldürdü. Biz de geçen yıl başında, kağıda dayalı, basılı gazetemizi kapatmayı düşünmeye başlamıştık. Hafta bir gün de olsa çıkardığımız gazetenin maliyetleri her geçen gün artıyor. Bu maliyetleri bugün Türkiye genelinde yayım yapan birçok gazete de kaldıramadığından kapatıldı. İşte biz de tam acaba basılı gazete çıkartmasak mı diye düşünürken, aklımıza birden bire bu proje geldi. Yılın ‘en’leri yarışması!” dedi.

HEM GAZETE KAPANMAKTAN KURTULDU HEM DE BÖLGEMİZİN BAŞARILI İNSANLARINI TALTİF ETME İMKANI BULDUK

Genel Yayın Yönetmenimiz Albez, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçen yıl, 2023 yılında… Yılın İlk 6 ayında Yılın ‘en’leri yarışması için adaylarımızı belirledik. Her dalda en az iki en fazla 5 olmak üzere adaylarımızı belirledik. Tam 33 dalda 124 adayımızın yarıştığı Yılın ‘en’leri yarışmasında, 33 adayımız ödül aldı. Biz bugün güzel bir iş çıkardık. Hem Trakya Flaş Haber Gazetesi’nin basılı gazetesi kapanmaktan kurtuldu hem de bölgemizin başarılı insanlarını, taltif etme, gönüllerini alma imkanı bulduk. Bu da Trakya Flaş Haber Ailesi olarak bizi oldukça mutlu etti.”dedi.

OKURLARIMIZA VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının son bölümünde başta Trakya Flaş Haber okurları olmak üzere gecede bizi yalnız bırakmayarak Golden Palas Otel’e gelen tüm davetlilere teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, “Bugünü gerçekleştirmemizde bize destek veren tüm okurlarımıza ve takipçilerimize en içten dileklerimle teşekkürü bir borç biliyorum. Hepsine teşekkür ederim vermiş oldukları destekten ötürü. Bugün buraya katılarak bizleri onurlandıran Kaymakamımız Nazmi Günlü’ye, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’e, 25-26. Dönem Milletvekilimiz Ayşe Doğan’a, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’e ve bugün ödüllerini almak için buraya gelen tüm Yılın ‘En’lerine en içten teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.

ÖDÜL VERDİLER

Gecede ödülleri, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 25-26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy TSO Meclis Başkan Vekili Abdullah Sezgin, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Hayırsever İş İnsanı Serkan Karagöz verdi. Ayrıca geceye katılanlar arasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’da yer aldı. 

KAYMAKAM GÜNLÜ: BİZ İDARECİLER ÇOK MUTLU OLUYORUZ

Gece’de ‘Yılın Bürokratı’ seçilmesi nedeniyle ödül alan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk kez ödül aldıklarını belirterek, mutluluklarını dile getirdi. Trakya Flaş Haber Gazetesi’nin Yılın En’leri gecesinde kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Biliyorsunuz biz kamu çalışanları. Kamu da idarecilik yapanlar çok fazla teşekküre alışık değiliz. Genelde yapamadığımız ve yapılamayacak işlerin eleştirisiyle karşı karşıya kalmaya alışkınız. Onun için biz böyle ara sıra teşekkür edildiğinde, iltifat yapıldığında tahmin edemeyeceğinizden çok mutlu oluruz. Bugünde hakikaten bizi çok mutlu ettiniz. Abdulhamit Bey’e, Flaş Haber Ailesi’ne, Flaş Haber değerli takipçilerine bu oylamada ankete katılan tüm katılımcılara, ve siz burada bizim bu mutluluğumuza şahit olan değerli misafirlere teşekkür ediyorum. Bu akşam ödül alacak herkesi ayrı ayrı kutluyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.”dedi.

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN: İLK ÖDÜLÜMÜ ALDIM!

Gecede konuşan ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de, Trakya Flaş Haber okurlarına teşekkür ederek, “Bu benim ilk ödülüm. Trakya Flaş Haber Ailesi’ne ve okurlarına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. Gecede ödül alan tüm yılın ‘en’leri Trakya Flaş Haber okurlarına teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi. 

TEKİRDAĞ BAROSU HAK HUKUK ANLAMINDA KÖPRÜ 

Gecede ödül alan Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün ise yaptığı konuşmada, “Bu ödülü almamda bizimle birlikte mücadele eden Tekirdağ Barosu avukatları, yönetimi tabii ki benimle birlikte hakediyor. Türkiye’deki hak hukuk mücadelesinde, Tekirdağ Barosu her zaman aktif rol almıştır. Avukatlık Kanunu’nun bize yüklediği görev gereğince de çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hem meslektaşlarımız hem yurttaşlarımız için adli yargı gibi CMK gibi çok çeşitli alanlarda mücadele veriyoruz. Dezavantajlı grupların adalete ulaşmasında Tekirdağ Barosu bir köprü. Bu köprüyü biz kurduk. Güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte bize destek olan başta kamu görevlileri olmak üzere, avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ödülümüzü de yönetimim adına alıyorum.” dedi. 

Gecede en fazla ödülü veren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ise, “Bu tür organizasyonlar her branştan gençlerin önünü açması açısından örnek oluyor. Bu güzel organizasyonu kimin emeği varsa, kim önayak olmuşsa ben de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

İŞTE YILIN EN’LERİ…

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, ödül alan 2023’ün ‘en’leri şu isimlerden oluştu:

-YILIN MİLLETVEKİLİ- AK Parti Tekirdağ Milletvekili sayın Çiğdem KONCAGÜL

- YILIN BÜROKRATI- Çerkezköy Kaymakamı Nazmi GÜNLÜ

- YILIN BELEDİYE BAŞKANI- Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN

-YILIN İŞ KADINI- BAŞAK TÜRKER

- YILIN STK BAŞKANI- Tekirdağ Baro Başkanı Egemen GÜRCÜN

- YILIN SENDİKA BAŞKANI- Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkan Murat KOÇAK

-YILIN SAĞLIK KURUMU- Özel Çerkezköy OPTİMED HASTANESİ

-YILIN DERNEĞİ- Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği.

 

-Yılın Pastanesi- Kafesi : Çerkez Kafe

- YILIN MECLİS ÜYESİ- AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Sayın Adem İÇLİ

- YILIN İŞ İNSANI- Mehmet Yıldırım.

- YILIN ODA BAŞKANI- Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan ZÜMBÜL

- YILIN PARLAYAN YILDIZI-  Naim SÖYLEMEZOĞLU İrmet Hopsital Genel Müdür Yardımcısı

- SANAYİ KURULUŞU- ATAK FARMA KOZMETİK

- YILIN HAYIRSEVERİ—Andon AREKALYAN

 YILIN KÜLTÜR VE SANAT İNSANI- Yazar Sayın Hayri VAROL

 YILIN KOOPERATİFİ- SS Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz ARAT

YILIN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI—Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver BAYRAM

YILIN İL BAŞKANI- AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali GÜMÜŞ

YILIN HAYIRSEVERİ—Mustafa SEÇKİN

YILIN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ : Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi

YILIN İLÇE BAŞKANI- AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit ÇOĞAL

YILIN MÜTEAHHİDİ- Yazıcıoğlu İnşaat Burhan YAZICI

YILIN MÜDÜRÜ- Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ümit ZENGİN

YILIN HAYIRSEVER KURUMU- UMAY Arama Kurtarma Derneği (Dernek Başkanı Mustafa Tokgöz)

YILIN HAYIRSEVER KURUM- Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi. 

YILIN ÇIKIŞ YAPAN SİYASETÇİSİ- Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah ÖĞE

YILIN HAYIRSEVERİ—Serkan KARAGÖZ

-YILIN SPORCUSU/TAKIMI- Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı.

 YILIN DEVLET OKULU- Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi.

YILIN ÖZEL OKULU- Özel Başakşehir Okulları

YILIN LEZZETİ:  Şanlıurfa İskender Kebap

 YILIN GENÇ GİRİŞİMCİSİ—Mimar Yusuf Kılıç.

Öte yandan Trakya Flaş Haber Gazetesi Yılın En'leri Ödül Töreni 2023 Tekirdağ'ın tek televizyonu olan Trakya Türk Tv'den de canlı olarak yayınlandı.



Anahtar Kelimeler: YILIN ÖDÜLLERİNİ RENKLİ TÖRENLE

YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU