AHMET ÇETİN: BU GECENİN TADINI ÇIKARTIN!

AHMET ÇETİN: BU GECENİN TADINI ÇIKARTIN!

Her yıl sonunda yeni yıl eğlencesinde buluşan Çetin Group çalışanları 2023 öncesinde de coşkulu bir gecede buluştu.

Yeni yıl öncesi Çetin Group çalışanlarıyla buluşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Hepiniz bu gece sonuna kadar eğlenin ve tadını çıkartın.”dedi. 

Bu yıl 24. Yılı`nı kutlayan Çetin Group’da grup çalışanları her yıl olduğu gibi yeni yıl öncesinde de buluştu. Kapaklı’daki Havwthorn Otel’de 2023’e Çetin Group çalışanlarıyla birlikte ‘Merhaba’ diyen Çetin Group Yönetim Kurulu, renkli bir gece daha geçirdi. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Ahmet Çetin gecede eşi ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ile birlikte her zamanki gibi dans etmeyi ihmal etmedi. Bu yıl Ahmet Çetin ve Seval Çetin çiftine geçtiğimiz haziran ayında evlenen Çetin Group Yönetim Kurulu üyesi oğulları Atakan Çetin ve eşi Bilun Çetin de eşlik etti. Sanat müziğimizin  ‘Hit’ eserlerinden ‘Fikrimin ince gülü’ adlı romantik şarkısına danslarıyla eşlik eden Çetin Ailesi, daha sonra gece boyunca Büyük Çetin Group Ailesi ile buluşmanın tadını çıkardı. Gecede uzun bir konuşma yapan Ahmet Çetin, çalışanlarına gecenin tadını çıkarmalarını tembihledi. 

“SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM…”

Çetin Group’ta terfi alan personelinde plaket aldığı gecede, Ahmet Çetin şunları kaydetti:

Grubumuzun gözbebekleri, sevgili takım arkadaşlarım. Hepiniz bu gece sonuna kadar eğlenin ve tadını çıkartın. Ben sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. 2022 diğer yıllardan çok daha farklı yıl. 2020 ve 21 pandemi dönemi ve ilk kez karşılaştığımız bir durum oldu. En kötü zaman diye adlandırmıştık. 2020 ve 21. Fakat daha iyisini beklerken de 2022 yılında da Rusya ve Ukrayna savaşı pandemiyi de aratır duruma geldi. 

“UNUTTUĞUMUZ ENFLASYONLA KARŞILAŞTIK”

Dünya’daki enerji krizi ve yine bununla birlikte savaşın hemen yanımızda cereyan etmesi. Ekonomi anlamında bizleri oldukça fazla yordu. Uzun yıllardır unuttuğumuz enflasyonla yaşamaya tekrar başladık. Ve yüzde 80’leri, yüzde 90’ları yüzde 100’leri gören yıl içerisindeki enflasyonla karşılaştık. Bu sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da kendini göstermesi ve bizimle sanayi alanında da en fazla ihracatın Avrupa’ya yapılması sanayimizi oldukça etkilemiş durumdadır. Yani çalışmalarımız resmen boşa gitti. Çünkü enflasyon aldı bütün kazanımları, bir yıllık kazanımları geriye itti.

“GRUBUMUZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

2023’e çok daha fazla enerji harcamamız lazım. Çok daha fazla çalışmamız lazım. 2022’nin izlerini 2023’te silmeyi hedefliyoruz. Grubumuz, büyümeye devam ediyor. Yani 1998 yılından beri, bugüne kadar başarıyla devam ettiği yolculuğa yine başarıyla devam edecektir. Biz sadece ve sadece iş hayatında çalışmalarıyla sanayiye ekonomiye katkı sağlayan bir grup değiliz. Biz aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de bölgeye fark yaratan ülkemizde de fark yaratan bir grubun bireyleriyiz. Bu sosyal sorumluluklarda bütün çalışan takım arkadaşlarımın payı büyüktür. 

“BİZ OYUN KURUCULARIZ”

Bizler emin adımlarla sizlerle birlikte geleceğe yürüyoruz. İnanıyorum ki, bizdeki özveri disiplin ve çalışma şiarı istediğiniz noktaya ulaşmak için bütün argümanlar tamdır. Gelecekte de istediğimiz arzuladığımız başarıyı elde edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi biz oyun kurucularız. Arkadaşlar, her daim ilkleri yapan bir grubun bireyleriyiz. Yani oyun kurucuyuz. Ya oyun kurucu olursunuz ya da her zaman dediğim gibi kurulan oyunda figüran olursunuz. Fakat biz ilkleri yapan ve oyun kuran bir grubun bireyleri olarak yine geleceği kurgulamak bizlerin elindedir. Sizlere güveniyorum. Başarılı olacağınıza da inancım tamdır. Bu gecenin tadını sonuna kadar çıkartın, hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. İyi eğlenceler, yeni yılınız kutlu olsun.”

Çetin Group’un çalışanlarına yönelik düzenlediği yeni yıl eğlencesi programı, terfi eden grup personeline Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin tarafından plaketlerinin verilmesinin ardından eğlenceyle devam etti. Çetin Group çalışanları gönüllerince canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN: GECENİN TADINI ÇIKARTIN!

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM